fbpx
Offerte aanvragen

Audit ARBO wet- en regelgeving

Voldoet jouw bedrijf?

Als bedrijf en als werkgever wil je de zaken goed op orde hebben, ook op het gebied van arbeidsomstandigheden. Je krijgt hierbij te maken met uitgebreide Arbo regelgeving waar je als werkgever (aantoonbaar) aan moet voldoen.

Het ‘woud’ aan wetten en regels leiden soms af van waar het echt om draait. Het nastreven van een zo veilige en gezond mogelijke werkomgeving. Maar tegelijkertijd wil je voldoen aan de wetten en regels die voor jouw bedrijf van toepassing zijn.

Wij bieden ervaren auditkracht

Om er voor te zorgen dat jij écht aan de slag kan met veiligheid en niet verdwaalt in de wet en regelgeving, helpt Oostkracht10 graag door inzicht te geven. Heb je behoefte aan advies en een onafhankelijke deskundige blik? Onze ervaren specialisten staan voor je klaar.

Met onze arbo audit analyseren wij jouw situatie en toetsen deze aan de relevante wet- en regelgeving. Eventuele bevindingen rapporteren wij in heldere rapportages. Want niet alleen wij als experts moeten begrijpen wat er uit de audit is gekomen, ook de betrokkenen binnen jullie bedrijf moeten weten wat dit betekent zodat hierop acties ondernomen kunnen worden.

Met onze nuchtere blik en creatieve aanpak denken we graag in oplossingen. Oplossingen die passend zijn voor de specifieke situatie en de uitdagingen waar jullie voor staan.

Voor bedrijven die twijfelen over hun Arbo-compliance

Wij begrijpen hoe breed het takenpakket van de HSE-afdeling, leidinggevenden, plantmanagers of bedrijfseigenaren is. De interne audits van Oostkracht10 helpen je daarom bij inzicht en overzicht. Zo kun jij focussen op de andere belangrijke thema’s.

Het resultaat van de interne audit biedt jou een krachtige start om eventuele bevindingen en tekortkomingen aan te pakken en daarmee arbeidsveiligheid de prioriteit te geven die het verdient.

Grip op compliance

We denken ook graag mee over de toekomst, zodat het voor jou steeds makkelijker wordt om compliant te zijn met alle HSE wet- en regelgeving. De compliance tool van Pharius helpt jou grip te houden op je compliance. Laat dat inspectiebezoek maar komen! Nieuwsgierig of dat iets is voor jouw organisatie? Je leest hier meer over Pharius.

Vragen over deze audit?

Roy
Whatsapp icon