fbpx
Gratis aanmelden

OK10 support voor milieu en veiligheid

Het verlengstuk van jouw organisatie 

Je kunt zomaar te maken krijgen met een onmiddellijke behoefte aan support op milieu en veiligheid. Want mag je deze activiteit wel uitvoeren volgens je vergunning? Of is er morgen een audit en wil je zeker zijn dat je er klaar voor bent? Natuurlijk kon je voor deze en ander vragen altijd al bij Oostkracht10 terecht. Maar in onze missie om je steeds beter van dienst te zijn, gaan we met OK10 support nog een stap verder. 

Met support snel geholpen, dat garanderen wij 

Met OK10 support op milieu en veiligheid krijg je 24 uur per dag toegang tot onze ondersteuning. Je kunt dus ook buiten kantooruren op ons rekenen voor urgente kwesties. We zijn niet alleen bereikbaar, maar gaan desgewenst meteen voor je aan de slag. Je kiest zelf de urgentie waarmee jouw verzoek dient te worden behandeld. 

Voor OK10 support sluiten we een serviceovereenkomst. Hierin liggen alle afspraken vast over onze bereikbaarheid, de snelheid waarmee we je helpen en de bijbehorende tarieven. Zo weet je precies waar je op mag rekenen en kunnen we direct aan de slag wanneer je ons het hardst nodig hebt.  

Voortaan staat een team van Oostkracht10 specialisten stand-by voor jouw organisatie. Daarmee geven wij invulling aan onze missie om hét milieu en veiligheid verlengstuk van je organisatie te zijn. En omdat we geloven dat al onze opdrachtgevers daar baat bij hebben, is de serviceovereenkomst gratis! 

Support: voorkomen én genezen 

Wanneer je een serviceovereenkomst voor OK10 support sluit, kun je deze uitbreiden met onze overige diensten. Zo voeg je eenvoudig periodieke en preventieve audits toe. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je registers op het gebied van milieu en veiligheid uit te besteden. 

Van industrie tot overheid 

Sluit je aan bij tientallen opdrachtgevers die al gebruik van onze gratis serviceovereenkomst. Met OK10 support weet je precies tegen welke voorwaarden je ons kunt inzetten. Zo heb je altijd snel een oplossing bij vragen, incidenten of ondercapaciteit. Onze overeenkomst is uitermate geschikt voor (semi-)overheden, het bedrijfsleven en de industrie.  

Wist je trouwens dat diverse opdrachtgevers onze garanties integraal in hun compliance strategie verwerken? Vraag een vrijblijvende offerte aan en beoordeel OK10 support zelf. 

Persoonlijk advies?

Whatsapp icon