fbpx
Vrijblijvende offerte

Wij helpen bij je taken omgevingsveiligheid

Omgevingsdiensten, gemeenten en provincies hebben te maken met een hoge werkdruk. Ze hebben handen te kort bij het uitvoeren van de taken voor omgevingsveiligheid onder de Omgevingswet. Maar geen zorgen, OK10 schiet je te hulp met een gerichte aanpak.

De brief van het ministerie

De implementatie van omgevingsveiligheid onder de Omgevingswet vraagt veel van Omgevingsdiensten, gemeenten en provincies. Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ziet dit ook. In de brief ‘Inzicht in uit te voeren taken omgevingsveiligheid en beschikbare middelen’ maakt het ministerie dit kenbaar.

Brief VNG Hulp bij uitvoeren taken omgevingsveiligheid

In deze brief staat de vraag om aan te geven welke taken de lokale overheden nog moeten uitvoeren om te voldoen aan de Omgevingswet. Dit geeft een landelijk overzicht van de benodigde inzet en capaciteit. En helpt bij het goed verdelen van de middelen.

Oostkracht10 schiet te hulp

We zien dat veel overheden nog moeten beginnen met het uitvoeren van hun taken voor omgevingsveiligheid. We horen vaak ‘we willen wel maar komen gewoon tijd en capaciteit tekort’. Een erg vervelende situatie, voor iedereen. Maar OK10 schiet je te hulp, dit doen we door te kiezen voor een gerichte aanpak. Zo kun jij je focussen op je huidige werkzaamheden. We zorgen ervoor dat jouw organisatie voor omgevingsveiligheid Omgevingswetproof wordt.

Met een projectmatige aanpak verdelen we de activiteiten die gedaan moeten worden in behapbare stukken. We helpen je te prioriteren en een pragmatische aanpak te kiezen voor de verschillende activiteiten. Uiteraard kunnen we ook ook een deel van deze activiteiten voor je uitvoeren.

Heb je hulp nodig bij je taken voor omgevingsveiligheid? Het OK10 team staat voor je klaar om je te ontzorgen! Wil je meer weten over onze aanpak of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel, mail of vraag via de onderstaande knop een offerte aan. Tot snel!

Whatsapp icon