Omgevingsvergunning aanvragen Rotterdam

Gaat jouw bedrijf in Rotterdam bouwen of processen veranderen? Dan moet er een hoop geregeld worden. Je krijgt te maken met allerlei vergunningen en regels omtrent milieu en veiligheid. Als je gaat bouwen en/of slopen moet je een omgevingsvergunning aanvragen voor je project in Rotterdam. Oostkracht10 neemt je graag wat zorgen uit handen door het aanvragen van de omgevingsvergunning in Rotterdam voor je te regelen. Je kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij kennen de weg, dus je kunt erop rekenen dat het snel en goed wordt geregeld. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken.

 

Omgevingsvergunning aanvragen Rotterdam, Oostkracht10 regelt het

Als je de experts van Oostkracht10 inschakelt voor het aanvragen van je omgevingsvergunning in Rotterdam haal je vakmanschap in huis. Wij adviseren je waar nodig en denken graag met je mee. Tijdens het proces van de vergunningsverlening fungeren wij ook als aanspreekpunt voor het bevoegde gezag. Als de aanvraag is ingediend blijven we nog graag betrokken bij het project, tot de definitieve beschikking van kracht is. We zorgen er vervolgens voor dat de situatie werkbaar en duidelijk is alle betrokkenen.

Voorbeelden van projecten

Wij vragen regelmatig een omgevingsvergunning aan voor een bedrijf, ook in Rotterdam. Een moderne inlandterminal in Nederland, met eigen op- en overslagterminals in Rotterdam, Almelo en Hengelo, wilde de activiteiten in Almelo uitbreiden met onder ander de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. Voor de bestaande situatie was al een omgevingsvergunning afgegeven door het bevoegd gezag. Wij regelden de benodigde vergunningen voor de voorgenomen wijzigingen. Niet alleen de omgevingsvergunning, maar ook de uitbreiding van de milieuvergunning.

Een ander voorbeeld is het aanvragen van een omgevingsvergunning voor een nieuw logistiek centrum voor de opslag en distributie van smeermiddelen en diverse onderhoudsproducten. Om de omgevingsvergunning te kunnen aanvragen hebben wij diverse documenten opgesteld, zoals het aanvraagdocument en diverse benodigde milieu- en veiligheidsonderzoeken. We adviseerden ook over diverse milieu- en veiligheidsthema’s. Denk hierbij aan opslag van gevaarlijke stoffen, brandveiligheid, externe veiligheid, milieubelasting, bodem en afvalwater. Neem ook gerust eens een kijkje bij onze andere projecten.

Hulp bij vergunningen en regels

Oostkracht10 heeft de nodige ervaring met vergunningen en regels. Niet alleen op het gebied van omgevingsvergunningen in Rotterdam, maar omtrent alles met betrekking tot milieu en veiligheid. We nemen tijdens het proces de volgende stappen:

  • Meedenken over jouw plannen;
  • Uitvoer van de noodzakelijke milieu- en veiligheidsonderzoeken en het maken van de benodigde rapportages;
  • Vergunningaanvragen opstellen en indienen;
  • Hulp bij het beoordelen van de vergunning;
  • Advies bij de uitvoering.

Contact over omgevingsvergunning aanvragen Rotterdam

Kun je de hulp van Oostkracht10 gebruiken bij het aanvragen van een omgevingsvergunning in Rotterdam? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag. Neem ook voor andere vragen gerust contact met ons op.

Persoonlijk advies?

Stef

Stef van der Zee