Omgevingsvergunning Arnhem

Gaat jouw organisatie in Arnhem bouwen of processen veranderen? Daar komt veel regelwerk bij kijken. Je krijgt te maken met allerlei vergunningen en regels omtrent milieu en veiligheid. Als je gaat bouwen en/of slopen moet je een omgevingsvergunning aanvragen voor je project in Arnhem. Oostkracht10 neemt je graag wat zorgen uit handen door de aanvraag van de omgevingsvergunning in Arnhem voor je te regelen. Wij kennen de weg, dus je kunt ervan uitgaan dat we het niet alleen snel, maar ook goed voor je regelen. Zo ontzorgen we jou en kun jij je bezighouden met andere belangrijke zaken.

Omgevingsvergunning Arnhem, geregeld door Oostkracht10

Als je de experts van Oostkracht10 inschakelt voor het aanvragen van je omgevingsvergunning in Arnhem haal je vakmanschap in huis. Wij adviseren je waar nodig en denken graag met je mee. Tijdens het proces van de vergunningsverlening fungeren wij ook als aanspreekpunt voor het bevoegde gezag. Als de aanvraag is ingediend blijven we nog graag betrokken bij het project, tot de definitieve beschikking van kracht is. We zorgen er vervolgens voor dat de situatie werkbaar en duidelijk is alle betrokkenen.

Uitgevoerde projecten met omgevingsvergunning in Arnhem

De specialisten van Oostkracht10 vragen met enige regelmaat een omgevingsvergunning aan voor een bedrijf, zo ook in Arnhem. Wij vroegen bijvoorbeeld een omgevingsvergunning aan voor een nieuw logistiek centrum voor de opslag en distributie van smeermiddelen en diverse onderhoudsproducten. Wij hebben diverse documenten opgesteld om de omgevingsvergunning aan te kunnen vragen. Hierbij kun je denken aan het aanvraagdocument en diverse benodigde milieu- en veiligheidsonderzoeken. We adviseerden ook over verschillende milieu- en veiligheidsthema’s, zoals opslag van gevaarlijke stoffen, brandveiligheid, externe veiligheid, milieubelasting, bodem en afvalwater.

Een ander project dat wij uit mochten voeren was voor een moderne inlandterminal in Nederland, met eigen op- en overslagterminals in Rotterdam, Almelo en Hengelo.  Zij wilden hun activiteiten in Almelo uitbreiden met onder ander de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. Voor de bestaande situatie was door het bevoegd gezag al wel een omgevingsvergunning afgegeven. Wij maakten de benodigde vergunningen voor de voorgenomen wijzigingen in orde. Niet alleen de omgevingsvergunning, maar ook de uitbreiding van de milieuvergunning.

Wil je meer lezen over de projecten die we tot op heden uit hebben gevoerd? Neem dan gerust hier eens een kijkje.

Hulp bij vergunningen en regels

Bij Oostkracht10 kun je rekenen op de nodige ervaring met vergunningen en regels. Deze ervaring beperkt zich niet tot de aanvraag van omgevingsvergunningen in Arnhem. Je kunt bij ons terecht met al je vraagstukken op het gebied van milieu en veiligheid. Tijdens het proces doorlopen we de volgende stappen:

  • Meedenken over jouw plannen;
  • Uitvoer van de noodzakelijke milieu- en veiligheidsonderzoeken en het maken van de benodigde rapportages;
  • Vergunningaanvragen opstellen en indienen;
  • Hulp bij het beoordelen van de vergunning;
  • Advies bij de uitvoering.

Contact over omgevingsvergunning Arnhem

Wil je de hulp van Oostkracht10 inschakelen bij het aanvragen van een omgevingsvergunning in Arnhem? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag. Ook als je andere vragen hebt kun je altijd contact opnemen.

Persoonlijk advies?

Stef

Stef van der Zee