Regie veiligheid en milieu 

Hoe staat jouw bedrijf ervoor als het gaat om veiligheid en milieu? Welke risico’s zijn er en wat kan er misgaan? Staan je onverwachte investeringen te wachten? Gaat de wetgeving binnenkort veranderen en wat ga je daar dan van merken? Kun je processen optimaliseren, waardoor de kosten en de milieudruk dalen? Voldoen installaties aan alle eisen en worden controles volgens de (verzekerings)eisen uitgevoerd? Worden gevaarlijke stoffen veilig vervoerd en opgeslagen? Hoe zit het met de brandveiligheid? En hoe is de relatie met de omgeving? Welke verbeteringen zijn eenvoudig haalbaar? En hoe zit het eigenlijk met je medewerkers? Zijn ze op hun taak berekend? Vragen te over. Bij Oostkracht10 laten we jou door de bomen het bos zien op het gebied van regie van veiligheid en milieu bij jouw bedrijf in Apeldoorn.

 

Regie veiligheid en milieu Apeldoorn: Oostkracht10 helpt

Oostkracht10 geeft je inzicht op het gebied van regie op veiligheid en milieu in Apeldoorn. Dit doen we door middel van onderzoek, interne audits en scans van te verwachten ontwikkelingen. Ook geven we je bruikbare tips. Dikke onleesbare rapporten hoef je van ons niet te verwachten. Je hebt namelijk veel meer aan ons goed onderbouwde en praktische advies. Bij de aanvraag van vergunningen, het begeleiden van inspecties of in andere situaties waarbij vakkennis belangrijk is, kunnen wij samen met jou of namens jou in gesprek gaan met (milieu)inspecteurs. Wij spreken de taal van ondernemers, waardoor we alles in heldere taal naar jou kunnen overbrengen.

Regie veiligheid en milieu Apeldoorn: slimme oplossingen

Oostkracht10 is altijd positief, innovatief, nuchter en realistisch. Daarbij komt dat we liever kijken naar wat er wel kan, dan naar wat er niet kan. Door slimme oplossingen is er soms meer mogelijk dan je eerste instantie dacht. Onze aanpak resulteert in een passende oplossing voor ieder bedrijf. Onze specialisten helpen jou de regie op veiligheid en milieu van je bedrijf in Apeldoorn goed in de hand te houden. Verbeteringen voeren we stap voor stap door en natuurlijk kun je, waar nodig, rekenen op onze ondersteuning.

Ondersteuning bij regie veiligheid en milieu Apeldoorn

Oostkracht10 biedt ondersteuning bij de regie op veiligheid en milieu aan BRZO-bedrijven in Apeldoorn en de rest van Nederland. We kijken hierbij onder meer naar de milieuvergunningen en het veiligheidsmanagement. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf straks volledig risicovrij  is en dat de veiligheid weer voldoet aan de huidige wetgeving. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord.

Persoonlijk advies?

Stef

Stef van der Zee