Doelgroep: afdelingshoofden en teamleiders VR’s / afdeling Risicobeheersing
Datum: 3 september 2020
Locatie: Online via MS Teams
Tijdstip: 9:00 – 11:00
Kosten: gratis – maximaal 15 deelnemers
Docenten: Nancy Oberijé en Dirk Jan de Boer

Aanleiding

De afgelopen tijd hebben wij een aantal online masterclasses over de Omgevingswet en omgevingsveiligheid georganiseerd. Dit bleek een zeer geslaagd middel om in korte tijd (anderhalf uur) weer op stoom gebracht te worden.

Wij houden deze vorm van kennisdelen dan ook blijvend in ons repertoire en geven op donderdagochtend 3 september 2020 een masterclass Omgevingswet voor veiligheidsregio’s. In deze masterclass willen wij de inzichten delen die wij het afgelopen jaar specifiek voor veiligheidsregio’s hebben opgedaan rondom de Omgevingswet.

Online masterclass

Je bent je al lang aan het voorbereiden op de komst van de Omgevingswet. Naast het uitvoeren van en je ‘gewone’ werk bereid je jezelf en je team voor op de inwerkingtreding van de Omgevingswet op 1-1-2022. In deze masterclass voor veiligheidsregio’s hopen we je verder te helpen met je voorbereiding op de Omgevingswet. Misschien vertellen we wat nieuws of zorgen we dat weer wat opgefrist wordt.

De volgende onderwerpen komen aan bod in de masterclass:

1. Wat zijn op hoofdlijnen de veranderingen die de Omgevingswet met zich meebrengt?

2. Wat betekent de Omgevingswet voor de organisatie van risicobeheersing binnen de veiligheidsregio?

3. Wat betekent de Omgevingswet voor de financiering en opdrachtgever/opdrachtnemer relatie met gemeenten?

Deelname

Heb je interesse om deel te nemen? Van harte welkom. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. Om je deelname te reserveren vragen we je om je aan te melden bij onze collega Sanda via sanda@oostkracht10.nl of 085 – 070- 47 32.

Persoonlijk advies?

Nancy

Neem dan contact op met

Nancy Oberije

Of mail Nancy

Schrijf je in!