fbpx
Terug naar overzicht

Kan ik je helpen?

Stef

Workshop Omgevingswet en jouw bedrijf

Als bedrijf wil je flexibiliteit en ruimte voor groei. Wetgeving op het gebied van milieu en veiligheid kunnen deze ambities in de weg staan. Per 1 januari 2024 valt een deel van deze regels onder de Omgevingswet. We horen vaak van bedrijven, dat deze wetswijziging geen gevolgen heeft. De regels in onze huidige omgevingsvergunning (gedeelte milieu) blijven toch gelden? Maar is dat wel zo? In deze eendaagse ‘workshop Omgevingswet en jouw bedrijf’ geven wij samen met jou antwoord op deze vraag. We gaan praktisch aan de slag om inzicht te krijgen in welke gevolgen de Omgevingswet heeft voor jouw organisatie. Gezamenlijk brengen we kansen in beeld en zetten bedreigingen om in actie!

De Omgevingswet kent geen verrassingen meer voor jou

Het uitgangspunt van de Omgevingswet is dat deze beleidsneutraal is, maar toch verandert er veel. Daarom staan we hier in de ochtend van onze workshop bij stil. Aan de hand van de theorie en diverse voorbeelden nemen wij je mee in de veranderingen. Naast de harde elementen zoals vergunningen en procedures, besteden we aandacht aan de zachtere onderdelen van de Omgevingswet. Denk aan participatie, een integrale benadering en digitalisering. In de middag brengen we op interactieve wijze in beeld welke kansen en aandachtspunten de Omgevingswet biedt voor jouw bedrijf. We sluiten de workshop af met het maken van een eerste set van acties die je helpen om de grip te krijgen op de consequenties van Omgevingswet.

  • Wat verandert er door de Omgevingswet? – Blok 1
  • Wat betekent de Omgevingswet voor mijn bedrijf? – Blok 2
  • Hoe gaan wij ons voorbereiden? – Blok 3

Bereid je organisatie voor met Oostkracht10

Wil jij met het management van jouw bedrijf grip krijgen op de consequenties van de Omgevingswet? Met onze aanpak kunnen wij samen in één werkdag een overzicht geven van de kansen en acties die de Omgevingswet voor jouw bedrijf met zich meebrengt. Twee van onze ervaren consultants nemen je stap voor stap mee en begeleiden het proces.

Uit onze eerdere sessies weten we dat het intensieve, maar hele waardevolle en inspirerende sessies zijn. Zowel inhoudelijk als voor het team. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Roy Herngreen

Roy zijn enthousiasme is aanstekelijk. Hij deelt graag de ins en outs over de Omgevingswet die belangrijk zijn voor jouw bedrijf met je.

Roy Herngreen

Merle de Lange

Merle zorgt met haar enthousiasme voor een goede leeromgeving en daagt jou altijd uit om dat extra stapje te zetten.

Merle de Lange

Investering

€ 5.500 per dag. Inclusief lesmateriaal en maatwerk in ontwikkelen van casuïstiek. Exclusief arrangementskosten en 21% BTW.

De gewenste groepsgrootte is 8 – 12 deelnemers.

Whatsapp icon