fbpx

Brandveiligheid

Oostkracht10 helpt bedrijven en overheden bij vraagstukken omtrent milieu en veiligheid met behulp van advies en onderzoek. Wij denken mee over de wijze waarop wij jouw ambities kunnen realiseren op een heldere en praktische wijze. Oostkracht houdt zich onder andere bezig met de brandveiligheid binnen bedrijven. Zo onderzoeken wij in een aantal stappen of jouw bedrijf voldoet aan de eisen en bieden wij bijvoorbeeld een veiligheidstraining aan om de brandveiligheid binnen jouw bedrijf te verbeteren.

Brand

Oostkracht10 kent de risico’s van gevaarlijke stoffen. Daarom weten wij ook dat brand het einde kan betekenen van jouw bedrijf. Weet jij eigenlijk wel zeker dat jouw bedrijf voldoet aan de actuele eisen die gesteld worden omtrent de brandveiligheid van jouw pand? Wij gaan te werk met een aantal heldere stappen als het gaat om de brandveiligheid:

  • We bepalen de doelen: welke brandrisico’s wil je beperken en wat verlangen de wetgever en de verzekeraar?
  • Wij analyseren de risico’s: wat zou er kunnen gebeuren?
  • We kijken wat je tegen de risico’s kunt doen: daarbij kijken we naar bouwkundige maatregelen, installaties en de organisatie.
  • Tot slot maken wij duidelijk welke risico’s er verder

Omdat veel bedrijven niet voldoen aan de brandveiligheidseisen bieden wij een veiligheidstraining en meerdere cursussen aan.

Veiligheidstraining

Wij verzorgen bij Oostkracht10 dus verschillende trainingen en cursussen met betrekking op de brandveiligheid en omgevingsveiligheid wanneer je gevaarlijke stoffen opslaat binnen het bedrijf. Een veiligheidstraining is zowel theoretisch als praktijkgericht. Op deze manier voer je meteen uit wat je geleerd hebt. Wij leveren trainingen in brandveiligheid op maat aan bedrijven, overheden, omgevingsdiensten, provincies en gemeenten. Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen omtrent een veiligheidstraining of -cursus? Neem dan gerust contact met ons op.

Veiligheid

Oostkracht10 vindt veiligheid erg belangrijk. Naast het geven van een veiligheidstraining en verschillende cursussen houden wij ons op andere manieren ook bezig met de veiligheid van jouw bedrijf. Milieucontouren stellen grenzen aan ruimtelijke ontwikkelingen. Dat moet ook, want iedereen moet in een veilige omgeving kunnen werken. Toch moeten hierdoor ontwikkelingen onterecht stoppen. Oostkracht10 kijkt naar wat er wel kan, zodat jouw project door kan gaan en je in een veilige omgeving kan werken. 

Oostkracht10 helpt je graag

Heb je nog vragen over de veiligheidstraining of andere cursussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om een veilige omgeving voor jouw bedrijf te creëren door middel van een veiligheidstraining of cursus.

Persoonlijk advies?

Dirk Jan de Boer
Whatsapp icon