Vergunningen en regels

Als jij een bedrijf in Moerdijk hebt, is de kans groot dat je te maken krijgt met vergunningen en regels omtrent milieu en veiligheid. Zeker als je gaat bouwen of processen gaat veranderen. Je hebt bijvoorbeeld een omgevingsvergunning nodig of je moet melding doen vanuit een activiteitenbesluit. Oostkracht10 helpt bedrijven door onderzoek te doen naar milieu en veiligheid en er ook advies over te geven. Vergunningen en regels omtrent milieu en veiligheid in Moerdijk, maar ook daarbuiten, helpen de samenleving namelijk goed te functioneren. Maar wat wij belangrijk vinden is dat regels geen overbodige beperkingen worden. Daarom zoeken we voor jou uit wat er écht geregeld moet worden. Dat niet alleen: we regelen de nodige zaken ook en nemen je daarmee veel zorgen uit handen. Op deze manier kun jij je concentreren op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf.

 

Nieuwe situaties: vergunningen en regels

Oostkracht10 heeft verstand van zaken als het aankomt op vergunningen en regels voor jouw bedrijf in Moerdijk. Als je een nieuw project start, kan dit heel goed van pas komen. Wij hebben namelijk de nodige ervaring met vergunningen en regels in Moerdijk omtrent milieu en veiligheid. Onze specialisten denken altijd actief met je mee en voeren indien nodig milieu- en veiligheidsonderzoeken uit. Hiervan ontvang je duidelijke rapportages. De aanvraag van vergunningen, waaronder de omgevingsvergunning, kan je zonder zorgen door ons voor elkaar laten maken. Daar laten we het niet bij. We bekijken de vergunning met een kritische blik. De eisen die aan jouw project gesteld worden, moeten namelijk wel uitvoerbaar en realistisch zijn. Ook bij de uitvoering zijn we betrokken. Oostkracht10 zorgt ervoor dat je op een efficiënte manier aan alle voorschriften voldoet en dat er voldoende draagkracht voor is in je bedrijf. Wij zijn kortom van begin tot eind betrokken.

Vergunningen en regels Moerdijk voor wijzigingen

Het hoeft niet altijd een geheel nieuwe situatie of nieuw project te zijn waar vergunningen en regels in Moerdijk bij komen kijken. Bij een al vergunde situatie die binnenkort gaat wijzigen kan je ook onze hulp inschakelen. Wij helpen je door de situatie juist te beoordelen en te bekijken met welke vergunningen en regels in Moerdijk rekening gehouden moet worden. Wil je bijvoorbeeld  de opslag voor gevaarlijke stoffen van jouw bedrijf uitbreiden omdat er niet meer voldoende ruimte is? Dan krijg je te maken met de PGS15-richtlijn. Deze beschrijft de ‘best beschikbare technieken’ voor het beschermen van mens en milieu rondom de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen. Is de brandveiligheid bijvoorbeeld op orde? Wat kan er gebeuren en welke denkbare scenario’s zijn er?  Je hebt ook te maken met externe veiligheid. Daarbij ondersteunen wij je ook graag. Wordt een milieuvergunning uitgebreid? Dan voeren wij de bijbehorende analyses uit, zoals een Kwalitatieve Risico Analyse (QRA). Aansluitend begeleiden we je in de voorschriften omtrent de vergunningen en regels in Moerdijk. Samen zorgen we ervoor dat de situatie voor iedereen die erbij is betrokken werkbaar en duidelijk is.

Contact over vergunningen en regels Moerdijk

Oostkracht10 onderneemt de juiste acties omtrent vergunningen en regels in Moerdijk en omgeving! Wil je weten wat Oostkracht10 voor jouw organisatie kan doen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten vertellen je er graag alles over.

Persoonlijk advies?

Stef

Stef van der Zee