Vergunningen en regels

Heb jij als ondernemer in Rotterdam plannen om te gaan (ver)bouwen of processen te veranderen? Dan krijg je te maken met de vergunningen en regels die in Rotterdam van toepassing zijn. Vergunningen en regels met betrekking tot milieu en veiligheid zijn van belang om onze samenleving goed te laten functioneren. Oostkracht10 helpt bedrijven en overheden hierbij. Dit doen we door onderzoek te doen naar milieu en veiligheid en er daarnaast ook advies over te geven. We vinden het belangrijk dat regels niet doorslaan naar overbodige beperkingen. Samen met jou kijken we naar wat er in jouw situatie echt geregeld moet worden. Oostkracht10 helpt en ondersteunt je waar nodig!

Vergunningen en regels voor nieuwe situaties in Rotterdam

Start je met jouw bedrijf een nieuw project in Rotterdam? Dan krijg je te maken met verschillende vergunningen en regels. Oostkracht10 beschikt over de nodige ervaring met vergunningen en regels in Rotterdam omtrent milieu en veiligheid. Onze experts denken actief met je mee, voeren waar nodig milieu- en veiligheidsonderzoeken uit en voorzien je van heldere rapportages. De aanvraag van vergunningen, waaronder de omgevingsvergunning, regelen wij voor je. Daar laten we het niet bij: we kijken kritisch naar de vergunning en gaan goed na of de eisen die de overheid aan jouw project stelt wel reëel en uitvoerbaar zijn. Oostkracht10 helpt je om jouw ambities waar te maken, door alles omtrent vergunningen en regels in Rotterdam op zich te nemen. Zo heb jij een zorg minder en kun je je focussen op andere belangrijke zaken.

Vergunningen en regels voor gewijzigde situaties in Rotterdam

Is er al sprake van een vergunde situatie, maar wijzigt die binnenkort? Ook dan helpen wij je graag. We beoordelen de situatie en gaan na met welke vergunningen en regels in Rotterdam we in jouw geval rekening moeten houden. Heb je bijvoorbeeld een opslag voor gevaarlijke stoffen die je wilt uitbreiden? Dan heb je te maken met de zogenaamde PGS15-richtlijn. Deze richtlijn beschrijft de best beschikbare technieken voor het beschermen van mens en milieu rondom de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen. Is de brandveiligheid bijvoorbeeld in orde? Wij adviseren je gedurende het hele traject. Je krijgt mogelijk ook te maken met andere zaken op het gebied van externe veiligheid. Wordt een milieuvergunning uitgebreid? Wij voeren de bijbehorende analyses uit, zoals bijvoorbeeld een Kwalitatieve Risico Analyse (QRA). Aansluitend begeleiden we je in de voorschriften omtrent de vergunningen en regels in Rotterdam en zorgen ervoor dat de situatie werkbaar en duidelijk is voor alle betrokkenen.

Contact met Oostkracht10

Oostkracht10 neemt jou graag alle zorgen omtrent vergunningen en regels voor jouw bedrijf in Rotterdam uit handen. Ben je benieuwd wat Oostkracht10 voor jou en jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals helpen je graag verder!

Persoonlijk advies?

Stef

Stef van der Zee