fbpx
Offerte aanvragen

Audit veiligheid

Voldoet jouw bedrijf aan de regelgeving?

Op het gebied van veiligheid wil je de zaken goed op orde hebben. Je krijgt daarbij te maken met uitgebreide wet- en regelgeving waar je aantoonbaar invulling aan geeft. Onze audit veiligheid brengt dat in kaart.

De wetten en regels kunnen het lastig maken om aan de slag te gaan met waar het echt om draait. Het nastreven van een veilige en gezonde (werk)omgeving. Tegelijkertijd wil je voldoen aan de wetten en regels die op jouw bedrijf van toepassing zijn.

Inzicht met de audit veiligheid

Om er voor te zorgen dat jij écht aan de slag kan met veiligheid en niet verdwaalt in de wet en regelgeving, helpt Oostkracht10 graag om inzicht te geven. Heb je behoefte aan advies en een onafhankelijke deskundige blik? Onze ervaren specialisten staan voor je klaar.

Met interne audit veiligheid analyseren wij de situatie en toetsen deze aan de relevante wet- en regelgeving. Eventuele bevindingen rapporteren wij in heldere rapportages. Want niet alleen experts moeten begrijpen wat er uit de audit is gekomen. Juist de betrokkenen binnen jouw bedrijf moeten weten wat dit betekent, zoals middels concrete acties.

Met onze nuchtere blik en creatieve aanpak denken we graag in oplossingen. Oplossingen die passend zijn voor de specifieke situatie en de uitdagingen waar jullie voor staan.

Wij nemen jouw twijfels over compliance aan de veiligheidswetgeving weg

Wij weten hoe uitgebreid het takenpakket van de HSE-afdeling, leidinggevenden, plantmanagers of bedrijfseigenaren is. We snappen daarom dat veiligheid slechts één van de thema’s is die aandacht behoeft.

Onze interne audits helpen je – naast het verkrijgen van inzicht – ook te focussen op de andere belangrijke thema’s. Het resultaat van de interne audit biedt jou een krachtige start om eventuele bevindingen en tekortkomingen aan te pakken en daarmee veiligheid naar een hoger niveau te brengen.

"Heb je vragen over deze audit?"

Roy

Offerte Audit veiligheid

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul hieronder je gegevens in. Een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Organisatie

  Naam

  Functienaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Jouw vraag op opmerking

  Wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen? (optioneel)

  Ja, graag!

  Gebruik dit formulier nooit om gevoelige gegevens door te sturen (zoals creditcardnummers, ID-codes of wachtwoorden).

  Whatsapp icon