fbpx

Een bak energie ertegenaan!

Wij helpen bedrijven en overheden bij vraagstukken op het gebied van milieu en veiligheid met behulp van advies en onderzoek. Op een heldere en praktische wijze denken wij mee over de wijze waarop we jouw ambities kunnen realiseren. Daarbij houden we rekening met wettelijke eisen, bedrijfseisen en aanvullende wensen.

We zijn met serieuze zaken bezig en dat doen we op een positieve manier en met plezier. Je ziet ons nogal eens (glim)lachen. En dat doen onze klanten ook. Ach ja, we leveren vakwerk en doen daar oosters nuchter over. ‘We gooien er een bak energie tegenaan’, noemen we dat wel eens. Natuurlijk komen we onze afspraken na. We verrassen graag, op een prettige manier.

Kortom: we zijn positief, creatief, nuchter, praktisch en inhoudelijk sterk. We weten waar we het over hebben. Onze filosofie? Milieu- en veiligheidsregels helpen om de samenleving goed te laten functioneren. Maar onnodige beperkingen vinden we killing. We helpen overheden om te kijken wat je écht moet regelen. En we zorgen dat ondernemers binnen de kaders kunnen doen waar hun ambitie ligt: ondernemen!

Wat is jouw richting?

n no o zo z zw w nw kompas
n

Rekenkracht

Kwantitatief milieu- en veiligheidsonderzoek.

no

Denkkracht

Creatief in het praktisch adviseren over wat wél kan.

o

Oostkracht10!

Samen gaan we scoren

zo

Bestuurskracht

Wij helpen je om binnen de milieu- en veiligheidsregels je ambities waar te maken.

z

Overtuigingskracht

Niet drammerig, maar gericht op het beste resultaat.

zw

Daadkracht

Zorgen dat het voor elkaar komt.

w

G-kracht

Doorwerken, zonder dat we uit de bocht vliegen.

nw

Bindkracht

We houden van duurzame relaties. Samen bouwen…

Koffie?

Neem contact op

Je verdient Oostkracht10!

We kunnen je natuurlijk vertellen met welke beperkingen vanuit wetten en regels je te maken hebt. En welke ontwikkelingen er allemaal niet mogelijk zijn. Wij draaien het graag om. Want overheden kunnen door slim met de ruimte om te springen vaak nieuwe ontwikkelingen mogelijk maken. En als ondernemer kun je door beperkte aanpassingen in je bedrijfsvoering vaak veel lekkerder ondernemen.

Oostkracht10 staat klaar. We voeren projecten uit, stellen tijdelijk medewerkers of teams beschikbaar en verzorgen trainingen. Zo kun je met al je vragen op het gebied van veiligheid en milieu bij ons terecht. We houden van een uitdaging!

Goed om verder te praten… 

Whatsapp icon