fbpx
Meer informatie

OK10 Serviceovereenkomst

Je kunt zomaar te maken krijgen met een onmiddellijke behoefte aan support. Want mag je deze activiteit wel uitvoeren volgens je vergunning? Of is er morgen een audit en wil je zeker zijn dat je er klaar voor bent?

Natuurlijk kon je voor deze en andere vragen altijd al bij ons terecht. We vinden het belangrijk dat je altijd op ons kunt rekenen. Dat is in onze projecten al goed geregeld. Maar wat als je daarna een vraag hebt, je wilt even sparren of je krijgt met een incident te maken? Dan is het fijn om te weten dat je ons altijd kunt bereiken en wij meteen voor je klaar staan.

Gewoon hele goede service

Dat regelen we met elkaar in een serviceovereenkomst. Hierin liggen alle afspraken vast over onze bereikbaarheid, de snelheid waarmee we je helpen en de bijbehorende tarieven. Zo weet je precies waar je op mag rekenen en kunnen we direct aan de slag wanneer je ons het hardst nodig hebt. En omdat we toegankelijkheid nét zo belangrijk vinden, zijn er aan de serviceovereenkomst geen kosten verbonden.

Vraag er gerust eens naar bij één van onze krachtpatsers of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij snel contact met je op!

Meer weten over onze serviceovereenkomst?

Whatsapp icon