fbpx
Offerte aanvragen

Audit milieu

Voldoet jouw bedrijf aan de regelgeving?

Als bedrijf en als werkgever wil je de zaken goed op orde hebben. Ook op het gebied van milieu. Je krijgt te maken met complexe wet- en regelgeving waar je als werkgever aantoonbaar aan moet voldoen. Oostkracht10 helpt je door een milieu audit uit te voeren.

Het ‘woud’ van regels kan het lastig maken om aan de slag te gaan met waar het echt om gaat. Het beheersen van de milieurisico’s. Tegelijkertijd wil je voldoen aan de wetten en regels die voor jouw bedrijf van toepassing zijn zodat je ‘compliant’ bent.

Inzicht met de milieu audit

Om er voor te zorgen dat jij écht aan de slag kan met veiligheid en niet verdwaalt in de wet en regelgeving, helpt Oostkracht10 graag om inzicht te geven. Heb je behoefte aan advies en een onafhankelijke deskundige blik? Onze ervaren specialisten staan voor je klaar.

Met het uitvoeren van een onafhankelijke interne milieu audit analyseren wij de situatie en toetsen deze aan de relevante wet- en regelgeving. Eventuele bevindingen rapporteren wij in heldere rapportages. Want niet alleen wij als experts moeten begrijpen wat er uit de audit is gekomen, ook de betrokkenen binnen jullie bedrijf moeten weten wat dit betekent zodat hierop acties ondernomen kunnen worden.

Door onze nuchtere blik en creatieve aanpak denken we in oplossingen. Oplossingen die passend zijn voor de specifieke situatie en de uitdagingen waar jullie voor staan.

Wij nemen twijfels over jouw compliance aan de milieuwetgeving weg

Wij weten al te goed hoe uitgebreid het takenpakket van de HSE-afdeling, leidinggevenden, plantmanagers of bedrijfseigenaren is. We snappen dat het thema milieu één van de thema’s is die aandacht behoeft.

De interne milieu audit van Oostkracht10 helpt je – naast het verkrijgen van inzicht – te focussen op de andere belangrijke thema’s. Het resultaat van de milieu audit biedt jou een krachtige start. Daarmee pak je eventuele bevindingen en tekortkomingen voortvarend aan. Zo weet je zeker te voldoen aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van milieu.

"Heb je vragen over deze audit?"

Roy

Offerte Audit milieu

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul hieronder je gegevens in. Een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Organisatie

  Naam

  Functienaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Jouw vraag op opmerking

  Wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen? (optioneel)

  Ja, graag!

  Gebruik dit formulier nooit om gevoelige gegevens door te sturen (zoals creditcardnummers, ID-codes of wachtwoorden).

  Whatsapp icon