fbpx
Offerte aanvragen

Detachering risicobeheersing voor veiligheidsregio’s

Ben je op zoek naar de ondersteuning van een adviseur risicobeheersing? Dat begrijpen we. Risicobeheersing binnen de veiligheidsregio is nu eenmaal een bijzonder vak, met vele facetten. Denk maar eens aan de Omgevingswet, Wet kwaliteitsborging voor het bouwen, energietransitie en klimaatadaptatie. Stuk voor stuk maatschappelijke ontwikkelingen die aandacht vragen.

Daarom spreekt ons het werk als adviseur risicobeheersing juist zo aan. Het doet een beroep op onze expertise, communicatieve vaardigheden en het vermogen creatieve oplossingen te bedenken. En dit in een arbeidsmarkt waar al een tekort is aan veiligheidsspecialisten. Wij staan diverse veiligheidsregio’s (tijdelijk) bij met onze eigen Oostkracht10 specialisten.

Wij bieden een adviseur risicobeheersing met Oostkracht10

In ons team zitten verschillende professionals met specialistische kennis op het gebied van brandveiligheid, externe veiligheid en industriële veiligheid. Daarnaast heeft iedereen zijn of haar eigen accenten. De één heeft meer technische of beleidsmatige beheersing van het onderwerp. En de ander heeft juist meer ervaring met ruimtelijke procedures en vergunningverlening. Bovendien hebben al onze collega’s ook kennis van en ervaring met de Omgevingswet en het nieuwe omgevingsveiligheidsbeleid.

Heb je tijdelijk behoefte aan een adviseur risicobeheersing? Dan gaan we eerst in gesprek over het type projecten en de werkzaamheden die opgepakt moet worden. Op basis daarvan stellen we één of meerdere collega’s voor die beschikken over de best passende expertise en accenten. Daarna volgt een kennismakingsgesprek om te beoordelen of onze collega geschikt is op de werkzaamheden uit te voeren en past binnen het team. Is er een klik? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Tijdelijk extra ondersteuning risicobeheersing

Ben je tijdelijk op zoek naar een adviseur risicobeheersing of omgevingsveiligheid? Dan kunnen wij je zeker helpen. Oostkracht10 heeft diverse veiligheidsregio’s ondersteund met werkzaamheden op detacheringsbasis.

Enkele van onze opdrachtgevers zijn de Veiligheidsregio Brabant Noord (VRBN), de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden (VGGM) en de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (VRGZ).

"Kan ik je helpen?"

Tom Reijers

Offerte Detachering risicobeheersing voor veiligheidsregio’s

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul hieronder je gegevens in. Een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Organisatie

  Naam

  Functienaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Jouw vraag op opmerking

  Wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen? (optioneel)

  Ja, graag!

  Gebruik dit formulier nooit om gevoelige gegevens door te sturen (zoals creditcardnummers, ID-codes of wachtwoorden).

  Whatsapp icon