fbpx
Offerte aanvragen

Projectdefinitie

Gun je project een goede start

Projectdefinitie: gun je project een goede start. Je hebt zoveel plannen en de uitdagingen stappelen zich op. Wat zou het fijn zijn om gestructureerd te kunnen werken aan je uitdagingen. Bijvoorbeeld voor het implementeren van nieuw veiligheidsbeleid. Of voor het organiseren van een opleidingstraject voor je team. Je hebt gewoon geen tijd of capaciteit voor projectmatig werken of projectmanagement. Dan is het mooi dat de adviseurs van Oostkracht10 klaar staan om je helpen om structuur te brengen in je uitdagingen.

Koers zetten met een projectdefinitie

De projectdefinitie is de eerste fase van je project. Het is meer dan de moeite waard om tijd te besteden aan het beschrijven van het project. Deze beschrijving noemen wij de projectdefinitie. De volgende elementen komen daarin onder andere aan bod: de uitdaging, het projectresultaat, de gebruikers en de effecten. In een werksessie van één dag gaan we met elkaar aan de slag. Van tevoren doen we een intake, zodat we goed scherp hebben met welke project jullie aan de slag willen en wat het gewenste eindresultaat is. Aan de hand van verschillende actieve werkvormen gaan we op zoek naar het antwoord op de verschillende vragen. Aan het eind van de dag leveren we gelijk de opbrengst op in de vorm van een overzichtelijk projectdefinitie. Ook de online variant behoort tot de mogelijkheden. Daarvoor verdelen we de dag in twee aparte dagdelen en gebruiken we diverse online tools. Op die manier is er toch voldoende mogelijkheid voor interactie en komen we tot een gedragen resultaat.

Projectdefinitie voor overheden en bedrijven

Wil jij met jouw management team of projectteam meer grip krijgen op je ambities of doelen? Is een projectmatige aanpak dan een goede keuze? Met bovengenoemde aanpak kunnen wij samen in één werkdag een projectdefinitie formuleren. We hebben uit eerdere sessies met diverse opdrachtgevers geleerd dat het intensieve maar hele waardevolle en inspirerende sessies zijn.

"Kan ik je helpen?"

Nancy Oberijé

Offerte Projectdefinitie

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul hieronder je gegevens in. Een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Organisatie

  Naam

  Functienaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Jouw vraag op opmerking

  Wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen? (optioneel)

  Ja, graag!

  Gebruik dit formulier nooit om gevoelige gegevens door te sturen (zoals creditcardnummers, ID-codes of wachtwoorden).

  Whatsapp icon