fbpx

De aanleiding
Nijhof-Wassink is  specialist in bulktransport over weg, spoor en water. Naast het transport biedt Nijhof-Wassink mogelijkheden voor opslag, overslag en warehousing van zowel verpakte- als bulkgoederen. In het warehouse in Coevorden is onder andere een PGS-15 loods aanwezig voor de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen. De opslaghal is voorzien van een CO2-brandblusinstallatie.

De vraag

Nijhof-Wassink zocht een partij die op een plezierige en professionele wijze de bedrijfsnoodorganisatie op een praktijkgerichte wijze voorbereid op het bestrijden van een beginnende brand.

Onze oplossing

In de praktijkgerichte oefeningen staan de vooraf afgesproken competenties van de bedrijfsnoodorganisatie. De oefening is gehouden op het terrein van de Nijhof-Wassink. De oefeningen zijn uitgevoerd in kleine groepen van 4 mensen, zodat er maximale begeleiding en aandacht voor de deelnemers beschikbaar is.

Onze rol
Samen met de veiligheidskundigen van Nijhof-Wassink hebben we o.a. op basis van bedrijfsnoodplan nagedacht over de verwachtingen die Nijhof -Wassink heeft van haar bedrijfsnoodorganisatie. Ook hebben we in overleg met de veiligheidskundige een opzet gemaakt voor de oefeningen op basis van de geselecteerde competenties. Bij de uitvoering van de oefeningen zorgen we voor een veilige leeromgeving, veel mogelijkheden voor herhaling en vooral voor plezier.

Persoonlijk advies?

Dirk Jan de Boer
Whatsapp icon