fbpx
Terug naar overzicht

"Ben jij er ook bij?"

Merle de Lange

OK10 Netwerkmiddag

De energietransitie en haar omgeving

Of je nog maar net of al heel lang in het werkveld ‘externe veiligheid’ of ‘omgevingsveiligheid’ werkzaam bent: je gaat de komende jaren steeds meer merken van de energietransitie. Deze transitie in grondstoffen en energiedragers heeft impact op de omgevingsveiligheidsrisico’s.

Tijdens onze eerste OK10 Netwerkmiddag word je geïnformeerd en geïnspireerd over dit onderwerp. Daarvoor hebben we twee echte krachtpatsers ‘energietransitie’ uitgenodigd. Nog veel leuker is dat we vooral een informeel samenzijn organiseren. Onder het genot van een hapje en drankje kun je met je collega’s omgevingsveiligheid van gedachten wisselen over dit onderwerp.

De OK10 Netwerkmiddag is bedoeld voor (oud)-deelnemers van onze trainingen. Je ontmoet je oud-klasgenoten én nieuwe professionals. Zo blijf je bij in je vakgebied en bouw je aan je netwerk. Onze netwerkmiddag is ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden.

Nils Rosmuller

Nils Rosmuller

Lector Energie- en Transportveiligheid NIPV

De energietransitie is van nationaal belang, maar veiligheid wordt lokaal/regionaal afgewenteld.

Dirk-Jan de Boer

Dirk Jan de Boer

Adviseur, trainer en eigenaar Oostkracht10

Kennis delen vinden we belangrijk bij Oostkracht10. We organiseren daarom regelmatig OK10 Netwerkmiddagen voor onze alumni en andere geïnteresseerden. Natuurlijk wel op onze 'eigenwijze' manier; met een hoop gezelligheid dus.

Programma

Nils RosmullerNils Rosmuller, Lector Energie- en transportveiligheid, NIPV

Als het gaat om energietransitie, veiligheid en hulpverlening kun je niet om Nils Rosmuller heen. Als lector Energie- en transportveiligheid bij het NIPV pleit hij voor meer aandacht voor de veiligheidsconsequenties van de energietransitie. Met veel enthousiasme en gebruikmakend van praktijkvoorbeelden gaat hij in op deze veiligheidsconsequenties vanuit het perspectief van zowel risicobeheersing, omgevingsveiligheid en hulpverlening.

Alan DirksAlan Dirks, Program Manager Policy and Planning, Port of Rotterdam

Veiligheid staat voorop in de Rotterdamse Haven en is koploper in de energietransitie. Maar hoe pakken ze dit aan? Dat vertelt Alan Dirks, dé veiligheidsgoeroe van het Havenbedrijf Rotterdam, graag. Met een scherp gevoel voor humor gaat hij in op wat de energietransitie betekent voor de haven en welke gevolgen dit heeft voor de externe veiligheid.

De middag sluiten we af met een gezellige netwerkborrel. Een mooie manier om onder het genot van een drankje je netwerk uit te breiden en nog meer kennis met elkaar te delen!

Wat deze OK10 Netwerkmiddag jou brengt

  • Je krijgt inzicht in de veiligheidsconsequenties vanuit hulpverlening
  • Je leert welke gevolgen de energietransitie heeft voor externe veiligheid
  • Je ontmoet jouw oud-klasgenoten en andere deelnemers van onze trainingen die net als jij graag een stap verder zetten in het werkveld omgevingsveiligheid
  • Je gaat vol inspiratie weer naar huis

Data en locatie

24 mrt

Vrijdag

14.00 - 17.00 uur

Sprekers

Nils Rosmuller en Alan Dirks

Locatie

Karel v, Utrecht

Investering

Deelname aan onze OK10 Netwerkmiddagen zijn gratis voor oud-deelnemers van onze trainingen:

Heb je geen training bij ons gevolgd? Ook dan ben je van harte welkom. Je investering is dan € 75, exclusief BTW.

 

Whatsapp icon