fbpx
Terug naar overzicht

"Ben jij er ook bij?"

Merle de Lange

OK10 Netwerkmiddag

Tijdens een OK10 Netwerkmiddag word je geïnformeerd en geïnspireerd over een actueel onderwerp. Nog veel leuker is dat we vooral een informeel samenzijn organiseren. Onder het genot van een hapje en drankje kun je met andere professionals in milieu en veiligheid van gedachten wisselen.

De OK10 Netwerkmiddag is bedoeld voor onze klanten en (oud)-deelnemers van onze trainingen. Je ontmoet professionals uit het vakgebied en oud-klasgenoten. Zo blijf je bij in je vakgebied en bouw je aan je netwerk.

 

Wat deze OK10 Netwerkmiddag jou brengt

  • Je wordt bijgepraat over een actueel onderwerp in milieu en veiligheid
  • Je ontmoet jouw oud-klasgenoten en andere deelnemers van onze trainingen die net als jij graag een stap verder zetten in het werkveld
  • Je gaat vol inspiratie weer naar huis

 

Dirk Jan de Boer

Dirk Jan de Boer

Adviseur, trainer en eigenaar Oostkracht10

Kennis delen vinden we belangrijk bij Oostkracht10. We organiseren daarom regelmatig OK10 Netwerkmiddagen voor onze klanten, alumni en andere geïnteresseerden. Natuurlijk wel op onze 'eigenwijze' manier; met een hoop gezelligheid dus.

Data en locatie

1 dec

Vrijdag

13.30 - 17.30 uur

Sprekers

Wordt later bekend gemaakt

Locatie

Deventer

Investering

Deelname aan onze OK10 Netwerkmiddagen is gratis voor onze klanten en oud-deelnemers van onze trainingen:

Ben je nog geen klant van Oostkracht10 en heb je ook nog geen training bij ons gevolgd? Ook dan ben je van harte welkom. Je investering is dan € 75, exclusief BTW.

 

Whatsapp icon