fbpx
Offerte aanvragen

Detachering externe veiligheid voor omgevingsdiensten

Extra ondersteuning nodig?

Ben je op zoek naar de ondersteuning van een expert externe veiligheid? Dat begrijpen we. Externe veiligheid, de beoordeling van de risico’s met gevaarlijke stoffen voor haar omgeving, is en blijft een complex thema. De Omgevingswet probeert hier wel verandering in te brengen door de introductie van minder technische beoordelingsinstrumenten, namelijk ‘aandachtsgebieden’.

De aandachtsgebieden moeten de basis vormen voor een goed gesprek over externe veiligheidsrisico’s tussen overheden, burgers en bedrijven. Deze aanpak is weliswaar minder technisch maar daarmee niet minder complex. Het doet een beroep op communicatieve vaardigheden en het vermogen creatieve oplossingen te bedenken. En dit in een arbeidsmarkt waar al een tekort is aan externe veiligheidsspecialisten. Wij staan diverse omgevingsdiensten (tijdelijk) bij met onze eigen Oostkracht10 specialisten.

Wij bieden een specialist externe veiligheid met Oostkracht10

In ons team zitten verschillende professionals met specialistische kennis op het gebied van externe veiligheid. Daarnaast heeft iedereen zijn of haar eigen accenten; een meer technische of beleidsmatige beheersing van het onderwerp of juist meer ervaring met ruimtelijke procedures en vergunningverlening. Daarnaast hebben al onze collega’s ook kennis van en ervaring met de Omgevingswet en het nieuwe omgevingsveiligheidsbeleid.

Heb je tijdelijk behoefte aan een externe veiligheidsspecialist? Dan gaan we eerst in gesprek over het type projecten en de werkzaamheden die opgepakt moet worden. Op basis daarvan stellen we één of meerdere collega’s voor die beschikken over de best passende expertise en accenten. Daarna volgt een kennismakingsgesprek om te beoordelen of onze collega geschikt is op de werkzaamheden uit te voeren en past binnen het team. Is er een klik? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Tijdelijk extra externe veiligheid ondersteuning

Ben je tijdelijk op zoek naar een specialist externe veiligheid of omgevingsveiligheid? Dan kunnen wij je zeker helpen. Oostkracht10 heeft diverse omgevingsdiensten ondersteund met externe veiligheidswerkzaamheden op detacheringsbasis.

Enkele van onze opdrachtgevers zijn de Omgevingsdienst Achterhoek (ODA), Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN), de Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) en de Friese Uitvoeringsdienst Milieu en Omgeving (FUMO).

"Kan ik je helpen?"

Tom Reijers

Offerte Detachering externe veiligheid voor omgevingsdiensten

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening. Vul hieronder je gegevens in. Een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Organisatie

  Naam

  Functienaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Jouw vraag op opmerking

  Wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen? (optioneel)

  Ja, graag!

  Gebruik dit formulier nooit om gevoelige gegevens door te sturen (zoals creditcardnummers, ID-codes of wachtwoorden).

  Whatsapp icon