fbpx
01 juni 2021

Begin 2021 nam Thomas van Uden van Decowraps contact met ons op. Decowraps is wereldwijd leverancier van unieke verpakkingsopties voor bloemen en planten. Thomas vroeg ons te helpen met de milieu- en veiligheidseisen voor de opslag van spuitbussen.

In Aalsmeer heeft Decowraps een warehouse op haar locatie. Naast hun verpakkingsmaterialen, vindt hier de opslag van spuitbussen voor derden plaats. Decowraps hecht grote waarde aan het veilig en milieubewust opereren. Daarom was Thomas benieuwd welke regels van toepassing zijn en wat deze voor hen betekenen.

Decowraps, innovatief in het maken van verpakkingsmateriaal voor bloemen en planten.

OK10 werkt maar wat graag samen met bedrijven die duurzaam en verantwoord willen ondernemen. We konden dan ook niet wachten om het project te beginnen met een locatiebezoek. De resultaten van dat bezoek hebben wij vastgelegd in een toegankelijke en begrijpelijke notitie. Deze notitie geeft overzichtelijk weer welke milieu- en veiligheidseisen van toepassing zijn. Daarnaast gaven wij advies over de mogelijke oplossingen voor het correct hanteren van de regels.

Inmiddels hebben wij deze werkzaamheden afgerond. Tijd om Thomas van Decowraps te vragen hoe hij onze dienstverlening heeft ervaren.

Waarom heb je voor Oostkracht10 gekozen?

“Op advies van een relatie ben ik bij jullie terechtgekomen. De keuze was uit twee adviesbureaus. De inhoud van jullie website gaf de doorslag om voor OK10 te gaan.  De zin ‘je wilt graag ondernemen en wij kijken wat mogelijk is, sprak mij erg aan’. De aanpak om vooral te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen.” Aldus Thomas.

Wat kenmerkt onze aanpak?

“Jullie aanpak begint al in het offertestadium. Er was gelijk contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen beteken. OK10 is in staat om complexe wet- en regelgeving begrijpelijk uit te leggen. In de nazorg is OK10 flexibel. Zonder pardon worden vragen snel beantwoord.”

Hoe heb je onze samenwerking ervaren?

“De snelheid, informeel contact en taalgebruik maakt OK10 een fijne partij om mee samen te werken.” Op de vraag of Decowraps OK10 zou aanbevelen aan anderen, antwoordt Thomas: “Jazeker, want als bedrijf wil je ondernemen en kijken wat mogelijk is binnen de wet- en regelgeving.”

Ook een beetje hulp?

Roy
Terug naar nieuws overzicht
Whatsapp icon