fbpx

Brandveiligheid

Brand kan het einde betekenen van je bedrijf. Werken aan brandveiligheid is dus erg belangrijk. Oostkracht10 kent de risico’s van gevaarlijke stoffen, weet hoe je ze veilig en efficiënt opslaat en hoe je de effecten van een calamiteit beperkt. Dat geldt voor grote tankterminals en voor kleinschaliger opslagen. Vanzelfsprekend stemmen we oplossingen af op je bedrijfsvoering, want je moet efficiënt kunnen blijven werken.

Stap voor stap te werk bij brandveiligheid

Oostkracht10 werkt in heldere stappen:

  • Eerst bepalen we de doelen: welke brandrisico’s wil je beperken en wat verlangen de wetgever en de verzekeraar?
  • We analyseren de risico’s: wat kan er gebeuren, welke scenario’s zijn denkbaar?
  • We kijken wat je tegen de risico’s kan doen. Daarbij kijken we naar bouwkundige maatregelen, installaties en de organisatie;
  • En ten slotte maken we helder welke restrisico’s overblijven.

Training in brandveiligheid

Veel bedrijven voldoen niet aan de brandveiligheidseisen. Weet jij zeker dat jouw bedrijf voldoet aan de actuele eisen die gesteld worden omtrent de brandveiligheid van jouw pand? Wie weet heb je wel een bedrijfsbrandweer nodig. Oostkracht10 verzorgt verschillende trainingen en cursussen omtrent brandveiligheid en omgevingsveiligheid bij opslag van gevaarlijke stoffen. Onze trainingen gaan theoretisch in op de wetgeving en zijn tevens praktijkgericht, zodat de opgedane kennis meteen toepasbaar is. Oostkracht 10 levert trainingen in brandveiligheid op maat aan bedrijven, overheden, omgevingsdiensten, provincies en gemeenten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze krachtpatsers.

Persoonlijk advies?

Tom Reijers

Neem dan contact op met

Tom Reijers

Of mail Tom
Whatsapp icon