fbpx

Je partner in milieu en veiligheid

Oostkracht10 is positief, creatief, nuchter, praktisch en inhoudelijk sterk. Onze filosofie? Milieu- en veiligheidsregels helpen om de samenleving goed te laten functioneren. Maar onnodige beperkingen vinden we killing. We helpen overheden om te kijken wat ze écht moeten regelen. En we zorgen dat ondernemers binnen de kaders kunnen doen waar hun ambitie ligt: ondernemen!

We zijn er voor je: versterk je met Oostkracht10!

Onze aanpak

Persoonlijk contact

Wij zijn netwerkers en geloven in de kracht van het collectief. Met jou, onze krachtpatsers en zo nodig extra expertise klaren we de klus.

Plan van aanpak

Plan van aanpak

We zijn creatief, maar wel verantwoord en controleerbaar. Daarom maken we bij projecten altijd eerst een plan van aanpak. Dan ligt vast wat we van elkaar verwachten.

Krachtig advies van Oostkracht10

Krachtig advies

Vage rapporten? Maken we niet! Je krijgt persoonlijk, goed onderbouwd advies waarmee je verder kunt.

Sander Bulthuis

Sander Bulthuis

Door de maatwerkcursus van Oostkracht10, ben ik in staat externe veiligheidsrisico's te doorzien. Het team van OK10 heeft mij op een prettige manier wegwijs gemaakt in de wereld van Externe Veiligheid. Bedankt voor de praktische tips en plezierige wijze van uitleggen van de soms abstracte materie!

Bekijk project
Monique

Monique Stouten

Stef is open, energiek, heeft lef en doet wat hij belooft. Hij heeft het team en de individuele teamleden prima weten te ontwikkelen door, ook in moeilijke gesprekken, op een positieve manier duidelijk te zijn.

Bekijk project
Oostkracht10

Evert Stellingwerf

De mensen van Oostkracht10 hebben ons goed geholpen bij het opstellen van een Bouwsteen Omgevingsveiligheid. Ik ken weinig mensen die zo enthousiast kunnen vertellen over explosie-aandachtsgebieden, het plaatsgebonden risico en BLEVE’s. Vooral de ontwerpsessie sprak erg tot de verbeelding.

Bekijk project
Jettie

Jettie Andringa

Oostkracht10 heeft in onze opdracht, in de personen van Dirk Jan en Emily, het proces voor aantal Bouwstenen Omgevingsveiligheid begeleid. Ik heb de begeleiding ervaren als ontspannen, deskundig, concreet, geen wollige teksten, en overeenkomstig planning en afspraken. Kortom, ik ben dik tevreden.

Bekijk project
ARN Bart

Bart Wattenberg

Oostkracht10 heeft mij als veiligheidskundige ondersteund met de BHV training - op maat - te structureren en te verbeteren. Daarnaast weten ze goede aansluiting te vinden met onze BHV-ers. En met veel enthousiasme een actieve en vooral leerzame BHV training neer te zetten.

Bekijk project
Whatsapp icon