fbpx

Nieuws & blogs

23 juni 2020
Programma Risicobeheersing voor de Toekomst

Programma veilige en gezonde leefomgeving

De GGD, brandweer, GHOR en politie Gelderland-Midden werken al jaren samen in het adviseren van gemeenten over veiligheid en gezondheid in relatie tot (ruimtelijke) ontwikkelingen. Oostkracht10 is gevraagd om de ondersteunen bij het optimaliseren van deze samenwerking, o.a. in het licht van de komst van de Omgevingswet.

Lees meer
23 juni 2020
Programma Risicobeheersing voor de Toekomst

Programma Risicobeheersing voor de Toekomst

De afdeling Risicobeheersing van de Brandweer Gelderland-Midden zocht ondersteuning bij het voorbereiden van de organisatie op een aantal maatschappelijke ontwikkelingen, waaronder de Wet Kwaliteitsborging Bouwen en de komst van de Omgevingswet. Oostkracht10 is gevraagd om de afdeling te helpen bij het vormgeven van de gewenste verandering.

Lees meer
28 mei 2020
HelloFresh

Risicoanalyse HelloFresh

HelloFresh stelt maaltijdboxen samen en bezorgd deze bij de klanten. De vraag aan Oostkracht10 was om een risicoanalyse uit te voeren voor hun distributiecentrum in Bleiswijk.

Lees meer
28 mei 2020
HSE ondersteuning Friesland Campina Borculo en Lochem

HSE ondersteuning Friesland Campina Borculo en Lochem

FrieslandCampina produceert en verkoopt producten voor de consument zoals drankjes met een melkbasis, kindervoeding, kaas en desserts in veel Europese landen, Azië en Afrika. Ook leveren ze room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven en verkopen ze halffabricaten aan fabrikanten van kindervoeding, de voedingsindustrie en de farmaceutische sector. FrieslandCampina fabrikant in Lochem heeft Oostkracht10 gevraagd om ondersteuning te leveren op het gebied van milieu en veiligheid.

Lees meer
28 mei 2020
Capsule

HSE ondersteuning Troy Moerdijk

Troy Moerdijk, gevestigd in Moerdijk, is een Amerikaanse organisatie en een kennisintensieve wereldwijde speler in de chemische industrie. Troy produceert chemische formuleringen en reactieproducten voor industriële klanten.

Lees meer
18 mei 2020
QRA met safeti.nl

Omgevingsvergunning Eurol B.V.

In opdracht van Eurol heeft Oostkracht10 de aanvraag voor een nieuwe omgevingsvergunning verzorgd voor de nieuwbouw van Eurol op XL Businesspark in Almelo. Hierbij adviseerde Oostkracht10 ook over diverse milieu- en veiligheidsthema’s zoals opslag van gevaarlijke stoffen, brandveiligheid, externe veiligheid, milieubelasting, bodem en afvalwater.

Lees meer
Whatsapp icon