fbpx

Nieuws & blogs

28 mei 2020
HelloFresh

Risicoanalyse HelloFresh

HelloFresh stelt maaltijdboxen samen en bezorgd deze bij de klanten. De vraag aan Oostkracht10 was om een risicoanalyse uit te voeren voor hun distributiecentrum in Bleiswijk.

Lees meer
28 mei 2020
HSE ondersteuning Friesland Campina Borculo en Lochem

HSE ondersteuning Friesland Campina Borculo en Lochem

FrieslandCampina produceert en verkoopt producten voor de consument zoals drankjes met een melkbasis, kindervoeding, kaas en desserts in veel Europese landen, Azië en Afrika. Ook leveren ze room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven en verkopen ze halffabricaten aan fabrikanten van kindervoeding, de voedingsindustrie en de farmaceutische sector. FrieslandCampina fabrikant in Lochem heeft Oostkracht10 gevraagd om ondersteuning te leveren op het gebied van milieu en veiligheid.

Lees meer
28 mei 2020
Capsule

HSE ondersteuning Troy Moerdijk

Troy Moerdijk, gevestigd in Moerdijk, is een Amerikaanse organisatie en een kennisintensieve wereldwijde speler in de chemische industrie. Troy produceert chemische formuleringen en reactieproducten voor industriële klanten.

Lees meer
18 mei 2020
QRA met safeti.nl

Omgevingsvergunning Eurol B.V.

In opdracht van Eurol heeft Oostkracht10 de aanvraag voor een nieuwe omgevingsvergunning verzorgd voor de nieuwbouw van Eurol op XL Businesspark in Almelo. Hierbij adviseerde Oostkracht10 ook over diverse milieu- en veiligheidsthema’s zoals opslag van gevaarlijke stoffen, brandveiligheid, externe veiligheid, milieubelasting, bodem en afvalwater.

Lees meer
07 november 2019
Stella

Advies brandveilige opslag accu’s Stella fietsen

In verband met bedrijfsuitbreidingen heeft Stella een vergunningsaanvraag ingediend om opslagcapaciteiten voor Lithium-Ion accu's uit te breiden. Vanwege het ontbreken van regelgeving hieromtrent en om te onderzoeken welke blusinstallatie effectief een brand in een accuopslag kan bestrijden heeft Stella brandproeven uitgevoerd.

Lees meer
03 juli 2019
Aanvragen omgevingsvergunning

Omgevingsvergunning CTT Almelo

In opdracht van CTT is de wijzigingsvergunning voor de overslag van gevaarlijke stoffen in containers gerealiseerd. Op de locatie Almelo is overslag van tank- en boxcontainers met ADR-goederen mogelijk gemaakt.

Lees meer
Whatsapp icon