fbpx

Oostkracht10, je partner in milieu en veiligheid

Wij helpen bedrijven en overheden bij vraagstukken op het gebied van milieu en veiligheid. Op een heldere en praktische wijze denken wij mee over de wijze waarop we je ambities kunnen realiseren. Daarbij houden we rekening met wettelijke eisen, bedrijfseisen en aanvullende wensen.

We zijn positief, creatief, nuchter, praktisch en inhoudelijk sterk. We weten waar we het over hebben. Onze filosofie? Milieu- en veiligheidsregels helpen om de samenleving goed te laten functioneren. Maar onnodige beperkingen vinden we killing. We helpen overheden om te kijken wat je écht moet regelen. En we zorgen dat ondernemers binnen de kaders kunnen doen waar hun ambitie ligt: ondernemen!

Veiligheidsrisico’s beoordelen en verlagen

Je werkt in de industrie met (grote) machines, gevaarlijke stoffen en complexe processen. Industriële (brand)veiligheid is dan van groot belang. Om de veiligheidsrisico’s tot een minimum te beperken zet je in op veilige installaties, veilige procedures en goed opgeleid personeel. Als manager Health Safety Environment (HSE) heb je vaak handen en tijd te kort. En als overheid kom je gewoon soms expertise tekort. Daarom vinden veel industriële bedrijven en overheden hun weg naar Oostkracht10 voor advies en trainingen.

 

Ben je een Brzo bedrijf? Dan ligt de veiligheidslat nog hoger

We zijn bekwaam in het ondersteunen van bedrijven die vallen onder het Besluit risico’s zware ongevallen (Brzo). Onze specialisten op brandveiligheid, procesveiligheid en externe veiligheid wijzen je de weg in de technische studies en wet- en regelgeving. Op een heldere en praktische wijze denken wij met je mee over de wijze waarop we veiligheidsrisico’s kunnen beoordelen en verlagen.

Zo helpen wij je bijvoorbeeld met:

 

HelloFreshHelloFresh
Oostkracht10 hielp met een risicoanalyse voor het distributiecentrum van HelloFresh in Bleiswijk. Met als doel een inventarisatie van het type en de hoeveelheid kleine blusmiddelen waarover HelloFresh moet beschikken in hun distributiecentrum.

 

QRA met safeti.nlEurol
Eurol vroeg ondersteuning en begeleiding in het verkrijgen van de Omgevingsvergunning en de aanvraag in goede banen te leiden. Oostkracht10 gaf ook advies over diverse milieu- en veiligheidsthema’s zoals opslag van gevaarlijke stoffen, brandveiligheid, externe veiligheid, milieubelasting, bodem en afvalwater.

 

Friesland CampinaFrielandCampina
De FrieslandCampina fabrikant in Borculo vroeg Oostkracht10 om ondersteuning te leveren bij de verdere opzet van de Milieu Aspecten Register (MAR) als ook in het doorvoeren van verbeteringen in het huidige managementsysteem en de huidige manier van beoordelen van de compliance situatie.

 

Combi Terminal Twente
Combi Terminal Twente B.V. (CTT) heeft containerterminals in Rotterdam, Almelo en Hengelo. CTT blijft groeien en zoekt voortdurend naar uitbreidingsmogelijkheden. In deze video vertelt Operational Director Thijs van den Heuvel over zijn ervaring in de samenwerking met Oostkracht10.

Benieuwd wat Oostkracht10 voor jou kan betekenen?

We adviseren, voeren projecten uit, stellen tijdelijk medewerkers of teams beschikbaar en verzorgen trainingen. Zo kun je met al je vragen op het gebied van veiligheid en milieu bij ons terecht. We houden van een uitdaging!

Oostkracht10 staat klaar. Kennismaken met koffie? Plan een afspraak met een van onze krachtpatsers. Bel met Merle de Lange 06 – 82 98 25 38 of mail naar merle@oostkracht10.nl.

 

Persoonlijk advies?

Merle de Lange
Whatsapp icon