fbpx

Nieuws & blogs

08 juli 2019
Brandblussen

Specialist risicobeheersing & BRZO

Bij een veiligheidsregio is een adviseur risicobeheersing (BRZO) weggevallen. Oostkracht10 vult de plek tijdelijk in. We zijn thuis in de thema's brandveiligheid, omgevingsveiligheid en BRZO.

Lees meer
31 mei 2019
Prinses Maxima Centrum in Utrecht

Interim adviseur BHV & Milieu

Oostkracht10 biedt ondersteuning bij BHV- en milieutaken in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht

Lees meer
23 mei 2019
Huis der Provincie Arnhem

Programmamanager Omgevingsveiligheid

Interim Programmamanager Omgevingsveiligheid voor de provincie Gelderland met taken zoals advisering van het bestuur op complexe dossiers, omgevingsveiligheid, risicokaart-taken en advies over provinciale (inpassings)plannen.

Lees meer
23 mei 2019
Provincie Overijssel

Teamleider Handhaving

Een van de krachtpatsers van Oostkracht10 was langdurig interim teamleider Handhaving bij de provincie Overijssel. Hij leidde het team met 30 fte toezichthouders van milieuwetten en de blauwe wetgeving. Er speelden veranderingen, zoals de innovatie van het toezicht, het optimaliseren van werkprocessen en de vormging van omgevingsdiensten.

Lees meer
23 mei 2019
FUMO

Specialist externe veiligheid

Bij een omgevingsdienst is een specialist externe veiligheid weggevallen. Oostkracht10 vult de leemte op. De tijdelijk medewerker beoordeelt ruimtelijke plannen, stelt risicoanalyses op (QRA) en beoordeelt ingediende analyses.

Lees meer
23 mei 2019
OFGV

Projectmanager Omgevingsveiligheid omgevingsdienst

De omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek had behoefte aan ondersteuning bij het organiseren van het thema omgevingsveiligheid binnen de

Lees meer
Whatsapp icon