fbpx

Nieuws & blogs

23 juni 2020
Programma Risicobeheersing voor de Toekomst

Programma Risicobeheersing voor de Toekomst

De afdeling Risicobeheersing van de Brandweer Gelderland-Midden zocht ondersteuning bij het voorbereiden van de organisatie op een aantal maatschappelijke ontwikkelingen, waaronder de Wet Kwaliteitsborging Bouwen en de komst van de Omgevingswet. Oostkracht10 is gevraagd om de afdeling te helpen bij het vormgeven van de gewenste verandering.

Lees meer
28 mei 2020
HelloFresh

Risicoanalyse HelloFresh

HelloFresh stelt maaltijdboxen samen en bezorgd deze bij de klanten. De vraag aan Oostkracht10 was om een risicoanalyse uit te voeren voor hun distributiecentrum in Bleiswijk.

Lees meer
07 november 2019
Stella

Advies brandveilige opslag accu’s Stella fietsen

In verband met bedrijfsuitbreidingen heeft Stella een vergunningsaanvraag ingediend om opslagcapaciteiten voor Lithium-Ion accu's uit te breiden. Vanwege het ontbreken van regelgeving hieromtrent en om te onderzoeken welke blusinstallatie effectief een brand in een accuopslag kan bestrijden heeft Stella brandproeven uitgevoerd.

Lees meer
01 juli 2019
Training externe veiligheid

Basistraining PGS en brandbeveiligingssystemen (ANPI)

Een training voor het team van ANPI-inspecteurs. Tijdens deze training kwamen een aantal PGS-richtlijnen aan bod, onder andere de PGS14 en de PGS15.

Lees meer
23 mei 2019
Testdag Oostkracht10

Masterclass Veiligheid en PGS15

Voor de Brandpreventie Academy verzorgt Oostkracht10 een praktijkgerichte cursus Externe Veiligheid & PGS 15. De 2-daagse

Lees meer
22 mei 2019
Testdag Oostkracht10

Training PGS 15

Oostkracht10 heeft een cursus voor de nieuwe PGS 15, opslag verpakte gevaarlijke stoffen, ontwikkeld en gegeven.

Lees meer
Whatsapp icon