Oostkracht10: dat is een mooie bundeling van denkkracht, rekenkracht, slagkracht en arbeidskracht. We voeren complexe milieu- en veiligheidsstudies uit. Die presenteren we vervolgens in heldere, goed onderbouwde conclusies, gekoppeld aan een helder advies. Wil je beter begrijpen wat er speelt, dan delen we graag onze kennis. En mis je (tijdelijk) mankracht, dan versterken we je organisatie met de juiste vrouw (m/v) voor de klus.

Je kunt bij ons terecht voor alle onderzoeken die vanuit milieuregels vereist zijn. Zoals omgevingsveiligheid/externe veiligheid, brandveiligheid, geluid, lucht en bodem. Vaak voeren we de onderzoeken zelf uit, soms schakelen we vakmensen uit ons netwerk in. In alle gevallen kun je rekenen op betrouwbare resultaten en een heldere uitleg van de resultaten. Aan jargon heb je niets: je wilt snappen wat er aan de hand is. Dat hoor je van ons in begrijpelijke taal.

Ben je van plan je bedrijf aan te passen? Oostkracht10 weet waar je op moet letten, regelt de noodzakelijke vergunningen en geeft je snel praktisch advies.

Moet je tijdelijk veel milieuwerk regelen? Denk eens aan een milieucoördinator op afroep. Oostkracht10 assisteert in projecten, zorgt voor een correcte uitvoering van inspecties, coördineert de aanvraag van vergunningen of geeft je inzicht met een milieubarometer.

Dus gun jezelf Oostkracht10. Maar pas op: Oostkracht10 werkt verslavend.

Persoonlijk advies?

george

Neem dan contact op met

George Rutten

Of mail George