fbpx

Hoe staat je bedrijf ervoor?

Als ondernemer komen er veel vragen op je af. Hoe staat je bedrijf ervoor als het gaat om veiligheid en milieu? Welke risico’s zijn er, wat kan er misgaan en staan je onverwachte investeringen te wachten? Gaat de wetgeving binnenkort veranderen en wat ga je daarvan merken? Hoe zit het eigenlijk met je medewerkers? Zijn ze op hun taak berekend? Kan het proces optimaler, waardoor de kosten en de milieudruk dalen? Voldoen installaties aan de huidige eisen en worden controles volgens de (verzekerings)eisen uitgevoerd? Worden gevaarlijke stoffen veilig vervoerd en opgeslagen? Is de opslag ook efficiënt? Hoe zit het met de brandveiligheid? En hoe is de relatie met de omgeving: welke verbeteringen zijn eenvoudig haalbaar?

Oostkracht10 heeft het antwoord

Oostkracht10 geeft je inzicht. Door onderzoek, interne audits, bruikbare tips en scans van te verwachten ontwikkelingen. We schrijven bij voorkeur geen dikke rapporten: liever geven we je goed onderbouwd praktisch advies waarmee je aan de slag kunt, desgewenst met onze hulp. Met of namens jou kunnen we in gesprek gaan met (milieu)inspecteurs bij de aanvraag van vergunningen, het begeleiden van inspecties of in andere situaties waarbij vakkennis belangrijk is. We spreken de taal van ondernemers en kennen de wereld van de overheid. Dat scheelt tijd en gedoe.

Slimme oplossingen

Wij kijken liever naar de mogelijkheden dan naar de beperkingen. Wat kan er wél met de nieuwe wetgevingen? Hoe kunnen we het risico van de opslag van gevaarlijke stoffen reduceren? Door slimme oplossingen is er misschien meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt. Oostkracht10 is altijd positief, innovatief, nuchter en realistisch. Het resultaat? Een passende oplossing voor ieder bedrijf en nageleefde regels omtrent veiligheid en milieu. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Onze specialisten helpen verbeteringen stap voor stap door te voeren en ondersteunen je bedrijf waar nodig.

Ondersteuning in veiligheid en milieu

Oostkracht10 biedt ondersteuning in veiligheid en milieu aan BRZO-bedrijven in heel Nederland. We kijken hierbij onder meer naar de milieuvergunningen en het veiligheidsmanagement. Aan onze veiligheidsrapporten heb je écht iets en met onze adviezen kun je meteen aan de slag. Zo is jouw bedrijf straks volledig risicovrij en is de veiligheid weer conform de huidige wetgeving. Oostkracht10 helpt jou graag de zorgen omtrent veiligheid en milieu weg te nemen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem meteen contact met ons op of bekijk onderstaande projecten die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren.

Persoonlijk advies?

Stef van der Zee

Neem dan contact op met

Stef van der Zee

Of mail Stef
Whatsapp icon