Als ondernemer komen er veel vragen op je af. Hoe staat je bedrijf ervoor als het gaat om veiligheid en milieu? Welke risico’s zijn er, wat kan er misgaan en staan je onverwachte investeringen te wachten. Gaat de wetgeving binnenkort veranderen en wat ga je daarvan merken?

Hoe zit het eigenlijk met je medewerkers. Zijn ze op hun taak berekend? Kan het proces optimaler, waardoor de kosten en de milieudruk daalt? Voldoen installaties aan de huidige eisen en worden controles volgens de (verzekerings)eisen uitgevoerd? Zijn gevaarlijke stoffen veilig opgeslagen? Is de opslag ook efficiënt? En hoe is de relatie met de omgeving: welke verbeteringen zijn eenvoudig haalbaar?

Oostkracht10 geeft je inzicht. Door onderzoek, interne audits en bruikbare tips. Met scans van te verwachten ontwikkelingen. We schrijven bij voorkeur geen dikke rapporten: liever geven we je een goed onderbouwd praktisch advies waarmee je aan de slag kunt, desgewenst met onze hulp. Met of namens jou kunnen we in gesprek gaan met (milieu)inspecteurs. Bij de aanvraag van vergunningen, het begeleiden van inspecties of in andere situaties waarbij vakkennis belangrijk is. We spreken de taal van ondernemers en kennen de wereld van de overheid. Dat scheelt tijd en gedoe.

Persoonlijk advies?

Stef

Neem dan contact op met

Stef van der Zee

Of mail Stef