fbpx
Offerte aanvragen

Project- en programmamanagement

Wil jij met jouw managementteam of projectteam meer grip krijgen op je ambities of doelen? Dan is een project- of programmamanagement aanpak altijd de goede keuze! Ons team van ervaren consultants staat klaar om structuur te brengen in je uitdagingen.

We starten met een impactanalyse. Zo helpen we je op weg én versnellen we het implementatieproces. We hebben bij Oostkracht10 een gereedschapskist met interactieve werkmethoden om het werken aan een project of programma voor jou en je team leuk te maken. Bovendien zijn we ervaren in het inrichten van participatieprocessen om collega’s, inwoners en bedrijven te betrekken.

Een project? Dan weten we precies welk resultaat behaald moet worden. Met een scherpe projectdefinitie als basis gaan we aan de slag. Met onze proces- of  projectleiding ontlasten we je als opdrachtgever en werken we samen naar het eindresultaat.

Een programma? Dan weten we welke beweging je wil maken. Met een goede mix van projecten, processen en routines stellen we een gebalanceerd programma op. Je wordt als opdrachtgever nadrukkelijk betrokken bij de voortgang van het programma.

Ervaren en breed inzetbaar

We geven graag een voorbeeld van ons werk. Want stel je bereidt je voor op de Omgevingswet: het nieuwe stelsel voor het omgevingsrecht waarvan we de komende jaren de exacte impact gaan leren kennen. Welke impact heeft de Omgevingswet op jouw organisatie? Hoe geef je invulling aan de nieuwe verplichtingen die je hebt? Diverse overheden en bedrijven weten Oostkracht10 te vinden voor project- en programmamanagement Omgevingswet. Bijvoorbeeld voor het opstellen van de omgevingsvisie, het omgevingsplan of een omgevingsprogramma.

Lees meer over onze proces, project- en programmamanagement aanpak in dit artikel: Procesbegeleiding met Oostkracht – Cluster 5 voor ODNL.

Voor succesprojecten bij de overheid en het bedrijfsleven

Twijfel je Oostkracht10 ook voor jouw project of programma in te zetten is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Wij staan je graag te woord.

Heb je nog vragen?

Dirk Jan de Boer
Whatsapp icon