fbpx

Veranderingen op het gebied van bouwen en milieu

Ga je bouwen of processen veranderen? Dan moet er een hoop geregeld worden. Je krijgt te maken met allerlei vergunningen en regels omtrent milieu en veiligheid. Je hebt bijvoorbeeld een omgevingsvergunning nodig of moet melding doen vanuit een activiteitenbesluit. Daarmee regel je in een keer alle veranderingen op het gebied van bouwen en milieu. Oostkracht10 wijst je de weg in de formele wereld, regelt alle nodige zaken en neemt je een hoop zorgen uit handen. Dat doen we snel en bovendien goed. Wij kennen de weg en snappen wat jij wilt: je wilt verder. Ondernemen!

Oostkracht10 regelt het

Heb je al een vergunde situatie, maar gaat die situatie binnenkort wijzigen? Heb je bijvoorbeeld een opslag voor gevaarlijke stoffen, waarmee je dus veel te maken hebt met externe veiligheid, maar wordt die opslag uitgebreid? Dan helpt Oostkracht10 je door het bos van vergunningen en regels de bomen te zien. Onze experts adviseren je tijdens het gehele traject en denken te allen tijde met je mee. Wordt er een milieuvergunning uitgebreid, dan voeren wij de bijbehorende onderzoeken uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van een Kwalitatieve Risico Analyse (QRA) en het meedenken over veilige locaties. Tijdens het vergunningsverleningsproces dient Oostkracht10 ook als aanspreekpunt voor het bevoegde gezag. Na het indienen van de aanvraag blijven we nog graag bij het project betrokken tot de definitieve beschikking van kracht is. We begeleiden je vervolgens in de voorschriften omtrent de vergunningen en regels en zorgen ervoor dat de situatie werkbaar en duidelijk is voor iedereen die betrokken is.

Hoe gaan wij te werk?

Geen een klus is hetzelfde. Met iedere klant slaan wij dan ook een unieke weg in. We kunnen je natuurlijk vertellen met welke beperkingen vanuit wetten en regels je te maken hebt. En welke ontwikkelingen er allemaal niet mogelijk zijn. Wij draaien het graag om. Want door slim met de ruimte om te springen kan je vaak nieuwe ontwikkelingen mogelijk maken. En door beperkte aanpassingen in je bedrijfsvoering, kan je vaak veel prettiger ondernemen. Oostkracht10 staat klaar!

Hulp bij vergunningen en regels

Oostkracht10 heeft de nodige ervaring met vergunningen en regels omtrent milieu en veiligheid. Wij denken met je mee over jouw plannen, doen de noodzakelijke milieu- en veiligheidsonderzoeken en maken rapportages, zoals de (verplichte) energierapportage. We stellen de vergunningaanvragen op en dienen ze vervolgens in. Ook helpen we je bij het beoordelen van de vergunning: zijn de eisen die de overheid stelt wel reëel en uitvoerbaar? We adviseren ook bij de uitvoering: hoe voldoe je efficiënt aan de voorschriften en hoe ontstaat draagkracht binnen de organisatie? Kortom: wij zorgen ervoor dat je je kunt richten op het verwezenlijken van jouw ambities!

terug

Persoonlijk advies?

Stef van der Zee

Neem dan contact op met

Stef van der Zee

Of mail Stef
Whatsapp icon