Regie veiligheid en milieu

Heb jij een bedrijf in Nijmegen? Dan weet je ongetwijfeld dat regie op veiligheid en milieu een belangrijk onderwerp is. Niet alleen voor jouw bedrijf, maar voor alle bedrijven in Nederland. Ben je er helemaal van op de hoogte hoe jouw bedrijf er op dit moment voor staat als het hierop aankomt? We kunnen ons voorstellen dat dat lastig is. Het is namelijk behoorlijk veelomvattend. Stel jezelf eens de volgende vragen en kijk of je ze kunt beantwoorden: Weet je welke risico’s er zijn voor jouw bedrijf? Hoe hoog is de milieudruk en kan deze omlaag? Slaan jullie gevaarlijke stoffen altijd veilig op en worden ze ook veilig vervoerd? Voldoen de aanwezige installaties aan alle gestelde eisen? Is de brandveiligheid in orde? Verwacht je de komende tijd onverwachte investeringen te moeten doen? Ken je de inhoud van de actuele wetgeving en weet je ook of daarin eventueel veranderingen gaan plaatsvinden? Is het mogelijk om je processen te optimaliseren en op deze manier je kosten te verlagen?  Zijn al je medewerkers berekend op de aan hen toebedeelde taken? Dat zijn nogal wat vragen. We kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is precies waar Oostkracht10 je mee kan helpen. Samen met jou beantwoorden we deze vragen over de regie op veiligheid en milieu bij jouw bedrijf in Nijmegen, zodat jij straks de regie weer in handen hebt.

Regie veiligheid en milieu Nijmegen met Oostkracht10

Oostkracht10 helpt jou om de regie op veiligheid en milieu bij jouw bedrijf in Nijmegen weer in eigen hand te nemen. Hoe we dat doen? Door je inzicht te geven. We doen onderzoek, verrichten interne audits en maken scans van ontwikkelingen die je kan verwachten. Op basis van wat daaruit naar voren komt, voorzien we jou van bruikbare tips en praktisch en goed onderbouwd advies. Dikke onleesbare rapporten krijg je van ons niet, daar heb je niets aan. Doet er zich een situatie voor waarin het goed is om over vakkennis te beschikken? Denk aan het aanvragen van vergunningen en het begeleiden van inspecties. Geen nood! Wij kunnen namens jou of samen met jou in gesprek gaan met (milieu)inspecteurs. Wij dragen er zorg voor dat alles soepel verloopt en we het in heldere en begrijpelijke taal naar jou kunnen communiceren. Dit alles draagt eraan bij dat jij de regie op veiligheid en milieu bij jouw bedrijf in Nijmegen weer terugkrijgt.

Regie veiligheid en milieu Nijmegen: altijd een passende oplossing

Bij Oostkracht10 zit het in onze aard om altijd eerst te kijken naar wat er wél kan, in plaats van wat er niet kan. We benaderen alles graag vanuit een positieve invalshoek. Daarnaast omschrijven we onszelf als innovatief, maar ook nuchter en realistisch. Door slim te denken in oplossingen is er soms meer mogelijk dan op het eerste oog lijkt. Voor elk bedrijf en elke situatie vinden wij met onze aanpak een passende oplossing. Onze specialisten nemen je zorgen weg en helpen jou de regie op veiligheid en milieu van je bedrijf in Nijmegen in eigen hand te nemen. Daarbij kun je altijd rekenen op de nodige ondersteuning van onze kant.

Neem contact op

Is jouw bedrijf in Nijmegen toe aan ondersteuning bij de regie op veiligheid en milieu? Oostkracht10 gaat graag voor je aan de slag. We kijken hierbij onder andere naar de milieuvergunningen en het veiligheidsmanagement. Met onze hulp ben jij ervan verzekerd dat je bedrijf straks vrij is van alle risico’s en dat de veiligheid voldoet aan de meest actuele wetgeving. Dat geeft je de ruimte om je bezig te houden met het belangrijkste: ondernemen. Wil je weten Oostkracht10 voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten vertellen je er graag alles over.

Persoonlijk advies?

Stef

Stef van der Zee